Tweedehandsmarkt

MamAditi is fan van hergebruik. Daarom organiseren we graag tweedehands markten. Dat doen we bijvoorbeeld regelmatig voor kleertjes: in het voorjaar en het najaar zijn er onze ‘snuistermeets’. Dan kan je tijdens onze mamameets komen snuisteren in de dozen tweedehands kleertjes of zelf je kleertjes meebrengen.

Op het forum vind je een volledig board voor tweedehandsspullen: kleren, luiers, doeken en varia. Ook in de facebookgroep kan je terecht!

Tweedehands op het luierfeest.

Het luierfeest gaat door in Leuven op zaterdag 21 april.

Op onze tweedehands markt kan je er luiers en toebehoren kopen en verkopen.

Op het luierfeest kan je je eigen luiers en toebehoren verkopen.
Wij richten een luiermarkt in waar je de doeken kan brengen. Ze worden geregistreerd, jouw gegevens, kenmerken van de luiers en vraagprijs worden genoteerd.
Indien de luiers verkocht zijn, betalen we je natuurlijk uit. Zijn ze niet verkocht, dan bezorgen we je de luiers terug. Je kan ze dan op het einde van de dag komen ophalen of we maken een afspraak waar je ze komt ophalen (vb op een meet of bij Doekjes en Broekjes..). Alle opbrengsten zijn voor jou.

Wat te doen:

– gegevens per luier(set) noteren, graag op voorhand: merk, maat, eventueel extra kenmerk, vraagprijs.
– luiers op tijd binnen brengen: we starten om 14u, ideaal is dat je ze ervoor al brengt, wij zijn daar al in de voormiddag.
– kan je niet komen op de dag zelf? Dan kan je doeken proberen op voorhand te brengen, op een meet meegeven met iemand die wel komt, afgeven op het stadskantoor van Leuven (tav Sarah Tresignie, graag seintje op sarah@mamaditi.be), afgeven bij Doekjes en Broekjes
– afspraak maken rond uitbetalen of terugbezorgen van de doeken (kan ter plekke, hoeft niet op voorhand)

Tweedehands op de Doekendag

De eerstevolgende ‘echte’ tweedehandsmarkt is onze doekenmarkt op de Doekendag. Deze gaat door in Leuven op zaterdag 2 december 2017. Schrijf het in je agenda!

Niets zo goed als een tweedehandse doek: die is al ‘ingedragen’ en is niet meer zo stug als een nieuwe. De materialen van een doek zijn ook van zo’n  degelijke kwaliteit, dat een doek niets aan waarde verliest. Kom zeker een kijkje nemen en ontdek heel wat mooie aanbiedingen!

IMG_1096

Draag je niet meer? Of heb je toch wat teveel doeken gekocht (kan dat? ;-))? Dan kan je jouw doeken verkopen op onze tweedehands markt. Mail dan naar sarah@mamaditi.be. Hier vind je alvast wat uitleg:

Op de doekendag kan je  je eigen doeken verkopen.
Wij richten een doekenmarkt in waar je de doeken kan brengen. Ze worden geregistreerd, jouw gegevens, kenmerken van de doek en vraagprijs worden genoteerd.
Indien de doeken verkocht zijn, betalen we je natuurlijk uit. Zijn ze niet verkocht, dan bezorgen we je de doeken terug. Je kan ze dan op het einde van de dag komen ophalen of we maken een afspraak waar je ze komt ophalen (vb op een meet of bij Doekjes en Broekjes..). Alle opbrengsten zijn voor jou.

Wat te doen:

  • gegevens per doek noteren, graag op voorhand: merk, maat of lengte, kleur en patroon, soort materiaal, vraagprijs.
  • doeken op tijd binnen brengen: we starten om 14u, ideaal is dat je ze ervoor al brengt, wij zijn daar al in de voormiddag.
  • kan je niet komen op de dag zelf? Dan kan je doeken proberen op voorhand te brengen, op een meet meegeven met iemand die wel komt, afgeven op het stadskantoor van Leuven (tav Sarah Tresignie), afgeven bij Doekjes en Broekjes
  • afspraak maken rond uitbetalen of terugbezorgen van de doeken (kan ter plekke, hoeft niet op voorhand)