Kampeerweekend MamAditi 29 juni – 1 juli 2018
Thema: Activiteiten

Kampeerweekend MamAditi 29 juni – 1 juli 2018

Kampeerweekend MamAditi
Beleef het stam-gevoel!

Welkom op ons kampeerweekend!
Wij nodigen je uit om samen met ons de natuur in te duiken, èn onze eigen natuur ten volle te mogen beleven! Ontmoet andere gezinnen die hun buikgevoel proberen te volgen en in het Natuurlijk Ouderschap een inspiratiebron zien! En geniet van het ‘de hele dag buiten zijn’, van zwarte kinderen aan het eind van de dag, van fijne babbels met gelijkgestemde ouders, van het vertragen van de tijd, van het niks moeten en gewoon mogen zijn…

We kamperen van vrijdagavond 29 juni 16u tot zondag 1 juli 16u op domein de Hoge Rielen in Lichaart (je kan ook zaterdagochtend aankomen).
Zaterdagmiddag voorziet MamAditi een BBQ (waar wellicht ook ’s avonds nog een keer van gegeten kan worden) (optie veggie en koemelkvrij zijn mogelijk!) en zondag zorgen jullie samen voor een pannekoekenontbijt (wordt nog afgesproken).
Wij voorzien voor een op-het-gemak programma!
Jullie zorgen voor je eigen tent en kampeermateriaal – sanitair en elektriciteit is aanwezig. Ieder gezin zorgt voor eigen eten/tussendoortjes/drank (hapje vrijdagavond, ontbijt zaterdag, lunch zondag), maar we kunnen wel gezellig samen eten.

Kinderen +3j: 10 euro
Kinderen +1j-3j: 5 euro
Baby’s -1j: gratis
Volwassenen: 20 euro
Medewerkers van MamAditi en hun partner: 15 euro pp
(Prijzen zijn voor verblijf incl BBQ)

Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt (graag inschrijven voor 14 juni)! Mail naar Annelies@mamaditi.be om in te schrijven of voor meer info!
Tot dan!

Gerelateerde berichten

Ontvang je graag onze nieuwsbrief boordevol artikels nuttige links en info? Schrijf je dan hier in. Onze nieuwsbrief wordt maximaal 2 keer per maand uitgestuurd.