MamaMeet met draagdoekdansen!
Thema: Activiteiten

MamaMeet met draagdoekdansen!

MamaMeet Haaltert
4 oktober 2018
10u-12u

Op een MamaMeet van MamAditi ontmoet je moeders die ook met één of meerdere aspecten van natuurlijk (op)voeden begaan zijn. Dit kan borstvoeding zijn, maar ook ecologisch luieren, nachtelijk ouderschap, dragen, rapley, … Een MamaMeet staat voor een losse babbel in een kindvriendelijke omgeving. Een plaats waar je als moeder even kan onthaasten en het ouderschap heel even kan delen om met nieuwe energie buiten te stappen!

Deze maand gaat er, in het thema dragen, een gratis workshop draagdoekdansen door, gegeven door Dans en Grietje! De workshop start om 10u30.

Het dansen wordt gedaan op basis van moderne dans waar elementen iut andere dansstijlen (van ballet tot flamenco, tot disco) aan toegevoegd worden. Vaste dansroutines worden afgewisseld met vrij bewegen. Het gaat van actievere dansstukjes tot rustige beweegmomenten.

Er wordt gefocust op het samen met je baby dansen en verbindend bewegen – deze dansles is geen fitness!

Je bent zowiezo welkom (met je kindjes) op de MamaMeet – ook als je enkel komt voor een babbel, maar wie wil meedansen (met baby vanaf 7weken oud in een ergonomische drager of draagdoek) wordt gevraagd zich in te schrijven – de plaatsen zijn beperkt! Mail naar annelies@mamaditi.be!

De MamaMeet Haaltert gaat door in De Pagadder (Middelkouter 14A, 9450 Haaltert). De Pagadder is een Initiatief voor Buitenschoolse Kinderopvang en kan zeker ook oudere kindjes aan ;-). We beschikken over een zeer ruim lokaal met leuke speelmogelijkheden. Er is gratis parking voor de deur. Bij mooi weer kunnen we op de omheinde speeltuin.

Kijk voor een MamaMeet in jouw buurt op onze kalender of op onze Facebookpagina of –groep!

 

 

 

Gerelateerde berichten

Ontvang je graag onze nieuwsbrief boordevol artikels nuttige links en info? Schrijf je dan hier in. Onze nieuwsbrief wordt maximaal 2 keer per maand uitgestuurd.